A sztárséf leleplezte, miből készül a hamburger húspogácsa

huspogacsa

A sztárséf leleplezte, miből készül a hamburger húspogácsa

Nincs hozzászólás a(z) A sztárséf leleplezte, miből készül a hamburger húspogácsa bejegyzéshez
A McDonald’s jogi csatát vesztett Jamie Oliver séffel szemben, aki bebizonyította, hogy az általuk forgalmazott ételek nem alkalmasak fogyasztásra, mert erősen mérgezőek.
Jamie Oliver séf megnyerte a harcot a világ legnagyobb élelmiszerláncával szemben. Oliver bebizonyította, hogy a hamburgereket ammóniás hidrogénnel mosott húsok zsíros részeiből készítik, majd “húspogácsaként” használják fel a hamburger töltelékéhez.
A műsorvezető szerint ezt az eljárást megelőzően ez a hús már nem volt emberi fogyasztásra alkalmas.
Oliver, a radikális aktivista, az élelmiszeripar ellen harcoló séf szerint:
Olyan húsról beszélünk, amelyet kutyatáplálékként adnának el, és utána az embereknek tálalják. A hús minősége mellett az ammóniasav káros az egészségre.
Oliver szerint igen: “Az egész folyamat rózsaszín szar”!
Melyik értelmes ember tenne egy darab ammóniás hidrogénhúst egy gyerek szájába?
Egy másik kezdeményezésében Oliver bemutatta, hogyan készülnek a csirke nuggets: miután kiválasztotta a “legjobb részeket”, a többi:
zsír, bőr, porc, belsőségek, csontok, fej, lábak, a MEC hasított smoothie canica – ez eufemizmus, amit és mérnökök használnak az élelmiszerekben, majd hogy a paszta fehér, felfrissített és átfestett, lisztbe mártott és olajban kisütött részben dehidratált, i. azaz rákkeltő mérgező vegyi anyagokkal (még az UNZET globális napirendje WHO/Világegészségügyi Szervezet (NEM) is elismerte, hogy a transzzsírok rákot okozhatnak… ).
Az élelmiszeripar ammónia-hidrogént használ antibakteriális szerként, ami lehetővé tette, hogy a McDonald’s olyan húst használjon a hamburgerekben, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan.
Ennél is aggasztóbb azonban az a helyzet, hogy ezeket az ammónium-hidrogén alapú anyagokat a világ egészségügyi szerveinek áldásával legális összetevőknek tekintik az élelmiszeriparban a gyártási folyamatban. Tehát a fogyasztók soha nem fogják megtudni, hogy milyen anyagokat tesznek az ételeinkbe!

About the author:

Leave a comment

Back to Top