Köszönjük, hogy megtisztelte településünket

leid

Köszönjük, hogy megtisztelte településünket

Nincs hozzászólás a(z) Köszönjük, hogy megtisztelte településünket bejegyzéshez
Köszöntöm kedves Miniszterelnök úr!
Köszönjük, hogy megtisztelte településünket a látogatásával! Engedje meg, hogy bemutassam városunkat! Remélem nem HÉV-vel tetszett érkezni, mert ki szokott gyulladni, a fejlesztést meg le tetszett állítani. Mellette tetszett eljönni és azt mondja, hogy csúnya az állomásunk? Igen, de az az Önök állomása, állami tulajdon. Be tetszett menni Kalász fele? Az nem volt jó ötlet, le tetszett állítani az M0-ás és az elkerülő építését, így biztos belefutott a szokásos dugóba.
Van-e polgármesteri hivatal? Igen, ott jobbra, aminek a földszintjén működő okmányirodát volt szíves megszüntetni. Ott van az önkormányzat is, akitől el tetszett venni a személyi jövedelemadót, a gépjármű adót és igen, ki tetszett véreztetni. Nagyon sok hatósági jogkört is el tetszett venni, építéshatóság, hulladék ügyek, nézze meg, hogy ennek mi lett a következménye!
A mellette lévő épületet tetszik kérdezni? Az az orvosi rendelő épülete, ami 16 óra után már nem fogad betegeket, mert meg tetszett szüntetni az orvosiügyeletet. Ne is nézzünk arra! Van tűzoltóságuk, ott a körforgalomnál láthatta, amit le tetszett butítani, nem tetszik engedni, hogy normálisan működjön. Tűz esetén Szombathelyre vagy Miskolcra mennek a jelzések, nem ide helyben, mint korábban. Van rendőrségünk is, de csak épület, a rendőröket el tetszett vinni Pomázról, most a 36 fős őrs be van zárva.
Milyen utak? Tessék megnézni az Önök tulajdonában lévő 1111-es utat, ami Pomáz főutcája. Igen, jól látja, elhanyagolt, lepusztult, egy fillért nem költenek rá, de naponta 17 ezer autó halad át rajta. Nem, az nem bokréta, amit az út mellett tetszik látni, az gaz, amit az Önök állami szervezetének kellene kihúzni és az árkot rendben tartani, de nem teszi.
Mit tetszik mondani? Szép kapuja van annak a háznak? Igen, ott a védőnői szolgálat van, amit tavaly tetszett elvenni tőlünk és az épület rezsijét törvénytelenül még mindig mi, pomáziak fizetjük.
Mit tetszik kérdezni? Van -e iskolánk? Igen, négy, de el tetszett azokat is venni tőlünk… így már nincs.
Leírnám és elküldeném Önnek a panaszaimat, de be tetszett záratni a kispostát, így szegény nyugdíjasainknak is buszjáratot kellett szerveznünk, hogy a csekket be tudják Önnek fizetni a nagypostán.
Mit tetszik kérdezni? Bölcsődénk, óvodánk, idősek otthona, művelődési ház? … Miért tetszik kérdezni? …Nincs! Nem is volt! Sosem volt! … Nem adjuk!
leidinger

About the author:

Leave a comment

Back to Top