Már kérdezni sem szabad?

bourla-davos

Már kérdezni sem szabad?

Nincs hozzászólás a(z) Már kérdezni sem szabad? bejegyzéshez

“Megbízhatunk e vakon, minden kérdésfeltevés nélkül mindabban amit egy cég állít a saját portékájáról?” – kérdeztük. “Főleg, ha ez a portéka egy olyan vakcina, ami szakítva az addigi oltóanyagok definíciójával – ti. inaktivált kórokozó vagy antigén amely a betegségre jellemző immunpatológia nélkül hozza létre a szervezetben az immunitást – valójában testszerte egy olyan vírusantigént termeltet, aminek eredője a média által a világ leghalálosabb vírusának kikiáltott vírus tüskefehérjéje? Ami egyébként irodalmi adatok szerint trombogén?”

Kérdésünkben nem volt semmi bántó. Főleg az enyémben nem, aki ezekkel a cégekkel dolgozik már 10 éve. És aki ezeknek a cégeknek nagyon sok mindent köszönhet. De mikor te ezt a kérdést feltetted, a média hirtelen vírustagadónak, laposföldhívőnek és ki tudja még minek nevezett nagy nyilvánosság előtt.

“Hát nem tudod hogy ez a világ leghalálosabb járványa, aminél halalosabb már csak a pestis volt?!” “De az 600 éve volt, könyörgöm!” “Nem baj, te mocskos vírustagadó, erről a járványról bölcsészeink, politikusaink és szakértőink annyiszor megmondták, hogy ez itt az apokalipszis!” “Várjál már, most te arra a szakértőre hivatkozol, akik szerint nincs szükség diplomára ahhoz hogy szakértőként vezesd a hazai biotechnológiát?” “Mit tudsz te mindenről mocskos vírustagadó, tombol a járvány, tízezrek lesznek tesztpozitívak naponta?!” “És kik csináljak ezeket a teszteket? Mert itt a Csongrád megyei ÁNTSZ-ben a szakemberek valami ok folytán nem tesztelnek. Ha valódi szakemberek nem tesztelhetnek, ti mi alapján bíztok meg az esetszámokban?” “Hát mert bemondják a tévében, az újságokban és a rádióban!” “De azt ti mondjátok be, a média. És ha kiderül, hogy mindennek fele sem volt igaz, ki vállalja érte a felelősséget? A gyártó? Akit felhatalmaztatok mindennel? Akinek elég volt saját magának bebizonyítani, hogy a saját portékája mindennél jobban hat egy olyan vírus ellen, ami minden országban különböző letalitást mutatott?! Ami Magyarországon állítólag mindenkit megölt, Svédországban meg a nagyon időseken kívül alig valakit? Az a gyártó felelős mindenért, aki aláíratott egy szerződést, hogy ő leszállítja a szokásosan évekig tartó biztonsági vizsgálatok befejezése előtt a vakcinát, de cserébe minden tagállam önállóan vállalja a vakcina esetleges mellékhatásaiért a felelősséget?! És most a gyártót próbáljátok lejáratni? Mikor ott a vakcina beszerzésben a tagállami felelősségvállalás kitétele? És ott a tagállamok aláírása?!”

Forrás

About the author:

Leave a comment

Back to Top