A nagy Cvd trükk

cvd

A nagy Cvd trükk

Nincs hozzászólás a(z) A nagy Cvd trükk bejegyzéshez

Dr. Letoha Tamás MD, PhD kutatóorvos közösségi oldalán osztott meg olyan információkat, amit most, amikor nincs már járványveszély, és nem dől a médiából a reggeltől estig tartó riogatás, ideje lenne indulatok nélkül végigolvasni és átgondolni.

Oltottnak, oltatlannak egyaránt, mert mindenki számára komoly tanulságokkal bír.

  1. rész

“A felső légutakat borító cukrokban gazdag nyákréteg (az ún. mukusz) ill. az alatta lévő csillószőrös hámréteg a légutak elsődleges akadálya: a cukrokban gazdag nyákréteg „befogja” a légutakba folyamatosan érkező kórokozókat, a csillószőr a nyákot kifelé hajtó mozgása pedig a a légutakból kifelé hajtja a mukusz csapdájába esett kórokozókat. Ez az ún. mukociliáris védekező mechanizmus a légutak alapvető funkciója – a légutakba folyamatosan érkező kórokozók így esnek csapdába és távolítódnak el, anélkül, hogy a légutak hámsejtjeit megfertőzve a légutak védtelen alsóbb rétegébe jutnának.
A COVID járványt megalapozó PCR tesztelés ezért is volt a világ legtrükkösebb, zseniálisan agyafúrt átverése – a légutak felszínét védő nyákrétegből ugyanis számos kórokozót bármikor, bárkiből ki lehet mutatni. Aki ezt tagadja, az tagadja a felső légutak alapvető funkcióját: ti. azt, hogy az megszűri a tüdőbe jutó levegőt a tüdőt potenciálisan károsító anyagoktól, kórokozóktól. Tehát attól, mert valaki PCR pozitív, még nem biztos, hogy fertőzött, vagyis olyan ember, akinek a légutaiban a vírusok a hámsejtekbe jutva már szaporodnak (a fertőzött azonban biztosan PCR pozitív).
A légutak mukociliáris védő funkciója ugyanazon az elven működik, mint a lábtörlő, amely megakadályozza, hogy a talpra ragadt szennyeződések az épületbe jussanak. A lábtörlő példájával élve a a tünetmentes fertőzöttek nem jelentenek mást, minthogy a lábtörlőkön talált szennyezőanyagok alapján egy épületet fertőzöttnek nyilvánítunk. Őszintén kíváncsi vagyok, hogyha a nagy kereskedelmi láncok áruházait ezen elv alapján bezárnánk, mekkora felhördülés lenne. Pedig a WHO útmutatása alapján kidolgozott PCR tesztek és az erre alapozott tünetmentes COVID pozitivitás, azaz hogy egy embert mindenfajta betegségtünet nélkül fertőzöttnek és betegnek nyilvánítunk a légutak nyákrétegében talált RNS maradvány alapján megfelel annak, hogy világszerte áruházakat és egyéb épületeket fertőzöttnek nyilvánítunk és lezárjuk őket a szennyfogó szőnyegeken talált szennyeződések miatt. Erre persze azt mondanák, hogy egy épület fertőzöttségének nincs feltétlenül köze a szennyfogó szőnyegén talált szennyeződéshez. Pontosan. Mi is erről beszélünk úgy 3 éve. (forrás: https://doi.org/10.1152/physiol.00013.2017)

2. rész

A múlt heti posztomban bemutattam, hogy a kórokozók kiszűrésére hivatott felső légutak nyák- és hámrétegének PCR vizsgálata hogyan vezethet nem fertőzött egyén Covid pozitívitásához. A valós fertőzötteknél jóval több Covid pozitív egyént produkáló PCR azonban önmagában nem volt elegendő a nagy Covid pánik létrehozásához. Ehhez szükséges volt még egy, korábban köztudott, mégis a Covid pánik által elfeledetté tett tudományos tény elhallgatására. Ez a tény pedig nem más, mint az, hogy a felső légúti vírusfertőzések gyakorlatilag a rájuk rakódó másodlagos bakteriális fertőzések révén okoznak halálos tüdőgyulladást (https://tinyurl.com/flubaci). A légutakat borító nyákréteg átjárhatóságának növekedésekor ugyanis a cukros nyákrétegbe tapadt vírusok megfertőzik a hámsejteket, gyulladást létrehozva a hámrétegben. A gyulladás azonban a hámsejtek közti kapcsolatok kitágításával átjárhatóvá teszi a hámréteget. A a gyulladás által létrehozott hámsejtek közti réseken pedig a nyákrétegbe ragadt baktériumok képesek a kötőszöveten keresztül a véráramba jutni. Már az influenzánál ismert volt, hogy a vírusfertőzés megszűnésével a gyulladásos közeget kihasználva a fertőzést követő 5-7 napon a légutakban tartózkodó baktériumok átjutván a hámrétegen, végső soron a véráramba jutnak és kezelés nélkül baktériémiát, majd gyógyíthatatlan szeptikus állapotot hoznak létre (ld. https://www.frontiersin.org/…/fcimb.2021.643326/full). Mindez korábban azért nem következett be, mert a penicillin 1941-es alkalmazása óta az orvosok mindig írtak fel felső légúti betegeknek antibiotikumot. 2020-ra azonban az antibiotikus terápiákat évek óta lejárató kampány beért. Így bárki, aki koronavírus fertőzésre rakodó bakteriális felülfertőzést megakadályozni képes antibiotikus terápiát írt fel Covid betegeknek, azt a média rögtön ítélő kivégző osztagai nyilvánosan meghurcolták és lejáratták. „Vírus ellen nem hat az antibiotikum!” – ordították kánonban a gyógyításra felesküdött orvosokat kivégező elmebetegek (ld. a World Economic Forum ide vonatkozó cikkét: https://tinyurl.com/wefantibio). „Vakcina, csak a vakcina!” – kiáltották rá a megvezetett tömegek igényeit kielégíteni kívánó politikusok. Így pedig a koronavírus fertőzésre rakodó bakteriális felülfertőződés antibiotikus terápia nélkül megölte a beteget.
Az a tény, hogy a felső légúti fertőzést okozó vírusok, másodlagos bakteriális fertőzések révén ölik meg a beteget már a spanyolnátha óta közismert. 2008-ban tudományos szenzációt keltett a hír, hogy Dr. Anthony Fauci és munkatársai kimutatták: a spanyolnátha áldozatainak halálát nem az elsődleges vírusfertőzés, hanem az arra rakódó másodlagos bakteriális tüdőgyulladás okozta (link: https://shorturl.at/pyAJ3). Idézem: „Az 1918 és 1919 között influenzában elhunyt emberektől származó posztmortem minták egységesen súlyos, bakteriális tüdőgyulladásra utaló változásokat mutattak. A publikált boncolási sorozatok bakteriológiai és kórszövettani eredményei egyértelműen és következetesen a felső légúti baktériumok által okozott másodlagos bakteriális tüdőgyulladást okozták a legtöbb influenza halálesetben.” Csak a spanyolnátha idején még nem voltak antibiotikumok. Ezért is volt kulcsfontosságú az antibiotikumok lejáratása. Főleg, hogy a közönséges influenza esetében is köztudott volt, hogy az influenzára rakodó másodlagos bakteriális fertőzés okozza többnyire a betegek halálát (https://tinyurl.com/fluandbact ill. https://tinyurl.com/flubaci). A trükk itt az volt, hogy a SARS-CoV-2-őt egy újfajta, gyógyíthatatatlanul halálos vírusnak kikiáltva elérték, hogy az antibiotikumok felírását az orvosok mellőzzék, így az önmagában nem túl súlyos légúti vírusfertőzés antibiotikus ellátás nélkül előbb baktériémiáva, majd gyógyíthatatlan szepszissé alakult. A szeptikus állapotba került beteget pedig már gyógyszeres terápiával igen kis százalékban lehet gyógyítani. Bár ezek a tények a Covid-ra vonatkozó szakirodalomban már 2020-ban elterjedtek, sőt a Kásler vezette hazai Covid munkacsoport a gyulladás- és véralvadásgátló terápia mellett a másodlagos bakteriális felülfertőződés kivédését hangoztatta már 2020 tavaszán, mindez azonban a 2023-ra vált közismertté (link: https://tinyurl.com/covidbaci).
Idézet egy 2021 januári. ill 2020 decemberi tanulmányból:
1) a vírusterhelés csúcsa a tünetek megjelenése első 5-7 napon jelentkezik; míg a SÚLYOS betegség 2-4 HETET vesz igénybe, amikor a VÍRUSTERHELÉS csökken, avagy NEM ÉSZLELHETŐ (link: https://bit.ly/3BAnZy7).
2) 2020 december: “GYAKORLATILAG MINDEN SÚLYOSAN BETEG COVID-19 TÜDŐGYULLADÁSBAN SZENVEDŐ BETEGNÉL BAKTERIÁLIS DNS-T ÉS TOXINOKAT FEDEZTEK FEL. EZ FELVET EGY KORÁBBAN FEL NEM ISMERT AGGODALMAT A BAKTERIUMOK JELENTŐS HOZZÁJÁRULÁSA MIATT A BETEGSÉG PATOGENEZISÉBEN.” – link: https://bit.ly/3odKplC.
Az, hogy Elek Jenő főorvos 2020 tavaszán felállított protokollját miért hallgatták el és az egészségügy miniszter munkacsoportja helyett miért a szocialista kormányokat is kiszolgáló egyéb tanácsadók szava döntött a hazai Covid intézkedések meghozatalánál, senki nem tudja. De mindezek tények. Még ha elég keserűek is.
És egy adalék: Elek főorvos protokolljával gyógyította nővérem a Covid betegeket a helyi Covid ellátóban.

About the author:

Leave a comment

Back to Top