Beköszöntő

Beköszöntő

Nincs hozzászólás a(z) Beköszöntő bejegyzéshez

 Most, amikor a nyomtatott sajtó végnapjaival riogatnak, egy maroknyi közösség úgy döntött, hogy a nehézségek ellenére önálló médiavonalat épít, és szabad utat enged azoknak a híreknek, melyek a sztárokra, botrányokra, tragédiákra épülő médiából rendre kimaradnak, amire a politikailag elkötelezett sajtó nem kíváncsi.

Ez a lap a civilekről szól, de úgy, hogy nem a panaszokat gyűjti össze, hanem egyéni- és közösségi kezdeményezéseken keresztül sikertörténetek, hétköznapi “hőstettek” bemutatására is törekszik.
Tudjuk és terjesztjük: ez az ország élhető, és a magyar ember nem élhetetlen.
Ajánljuk ezt a lapot azoknak, akiknek megdobban a szíve egy jó hír hallatán, aki belső késztetést érez, hogy segítsen az önhibájukon kívül bajba jutottaknak, és azoknak akiknek könnybe lábad a szeme a Himnusz hallatán. Ajánljuk azoknak, akik hiszik hogy van jövő (nem csak a határunktól nyugatra), hogy jó lesz itt élni. Itt szeretnének gyermeket vállalni, itt akarják kamatoztatni a tudást, amit itt szereztek meg.
Várjuk a civil szervezetek és magánszemélyek jelentkezését, akik bekapcsolódnának a munkánkban. Lapunkat két nyári próbaszámot követően augusztustól minden héten megtalálhatják majd az újságárusoknál.

Azért dolgozunk, hogy a Civil Hírlap különleges színfolt legyen a magyar sajtópiacon, mely segít visszaadni az emberek hitét, életörömét, bizakodását magukban és a közösség erejében egyaránt.

About the author:

Leave a comment

Back to Top