Fradi-balhé

327

Fradi-balhé

Nincs hozzászólás a(z) Fradi-balhé bejegyzéshez

 A Facebookon “MI voltunk” néven indult egy oldal, amelyben a Fradi szurkolók üzennek a klub elnökének, Kubatov Gábornak, aki ultimátumot adott a drukkereknek, hogy nevezzék meg azokat, akik az augusztus 17-i MTK elleni bajnoki mérkőzésen felmutatták az In Memoriam Csatáry László nevű molinót.

Az ultrák a jelek szerint nem hajlandók feladni azokat, akik az ominózus transzparenst kihelyezték. Az elnököt bírálják, mivel szerintük Kubatov szembefordul a Ferencvárossal.
Előzmény: A Ferencvárost a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 800 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta, amiért az MTK elleni mérkőzésén az az FTC-szurkolók egy csoportja „In memoriam Csatáry László” feliratot feszített ki a lelátón.
„Elszomorít minket, hogy Ku­ba­tov Gábor sokadszorra nem védi meg a Clubot és szurkolóit, nem áll ki az MLSZ szisztematikus, kizárólag a Ferencvárost és szurkolóit sújtó boszorkányüldözésével szemben. Ehelyett, ahogy korábban is, most is asszisztál a büntetéshez, szurkoló- és labdarúgás-ellenes rendelkezéseket vezet be, szembefordul a Ferencváros és táborának évszázados hagyományaival, és – a magyar történelem legsötétebb korszakait idézően – immár nyilvánosan fenyegeti a Ferencváros szurkolóit” – olvasható a Fradi szurkolói csoportjainak közleményében.

About the author:

Leave a comment

Back to Top