Így vesznek rá, hogy ne higgy a saját szemednek és a tapasztalataidnak

nobel

Így vesznek rá, hogy ne higgy a saját szemednek és a tapasztalataidnak

Nincs hozzászólás a(z) Így vesznek rá, hogy ne higgy a saját szemednek és a tapasztalataidnak bejegyzéshez
Eljutottunk oda, hogy a tudományos konszenzus már bizonyosan nem (csak) a valódi tudományos igazságot képviseli, hanem egyre inkább a kutatásokat finanszírozók érdekeit tartja szem előtt. Persze lehet, hogy ez korábban is így volt, csak nem volt ennyire nyilvánvaló. Richard Nixon egyik elhíresült mondata jut eszembe erről a helyzetről: “Hölgyeim és Uraim! Várom a kérdéseiket a válaszaimra!” Az, hogy ma már valami tudományosan igazolt, vagy egy bizonyos felfedezést díjaznak, sajnos nem (feltétlenül) jelenti azt, hogy az igazsághoz közelebb kerültünk, viszont egyre inkább felmerül az, hogy gazdasági érdekek vannak a díjak mögött (is). (Oscar-díjat is sokszor olyan filmek kapnak, amelyekben a társadalom kulturális átalakításához szükséges információk magjait vetik el.)
Eszembe jutnak Dr. Linus Pauling (egyébként egyaránt kémiai és béke Nobel-díjas) biokémikus, vegyészmérnök intravénás C-vitaminnal, rákbetegeken végzett kísérletei és az erről szóló írások, melyekben csodás, “megmagyarázhatatlan” gyógyulásokról számolnak be (az IV C-vitamin filléres cucc a kemóhoz képest), vagy akár Dr. Vladimir Zelenko, amerikai háziorvos esete, aki olcsó, évtizedek óta használt gyógyszerekkel 3 nap alatt “rántotta ki” a betegeit a kovidnak nevezett tünetegyüttes kellemetlenségeiből 2020 áprilisától, és állította ezek alapján azt, hogy az ún. pandémia pár hét alatt legyőzhető lenne. Persze ezek az empirikus tapasztalatok nem igazán számítanak egy olyan világban, melyben csak akkor van a dolgoknak értéke, ha abból pénzt is lehet keresni. Főleg temérdek pénzt.
A tudomány előtti időkben kénytelenek voltunk mindent az empirikus tapasztalatokra alapozni, ma már ezt az “alapozást” a pénz látja el. Ha egy szer gyógyít, de nem lehet belőle milliárdokat keresni (dollárban), akkor abból nem lesz “megoldás”.
Senkit, ismétlem SENKIT nem érdekel a részvényesek közül, hogy mi JÓ az embereknek, az egyedüli szempont a megtérülés (és az emberek fölötti kontroll). Aki ezt nem látja még mindig, az a konteós, nem én. Az egészségügyi törvényeket lobbisták által pénzelt politikusok szavazzák meg, így a kisember a saját megokosodására van utalva, ha EGÉSZséges akar maradni. És azoknak az orvosoknak a szakértő támogatására, akik ezt ugyanígy átlátják.
Ha nem akarunk életünk végéig betegségbe ki-be masírozni, meg kell érteni, hogy hogy működik a test. Nincs. Más. Út. A félelem ellenszere a tudás és nem lehet EGÉSZséges ember az, aki FÉL.
Karikó Katalin Nobel-díja eklatáns példája ennek a torz folyamatnak. Van egy új technológia, ami nyilvánvalóan nem kiforrott (finoman fogalmazva) és még az is lehet, hogy jelenleg még káros, ennek alkalmazása következtében pedig az elmúlt években százezrek haltak meg vagy szereztek élethosszig tartó kellemetlen tüneteket. Ezt nem én mondom “szögegyszerű Józsi bácsi”, hanem olyan szakemberek, akik a frontvonalban dolgoznak, páciensekkel találkoznak, és látják a megnövekedett hirtelen halálozást (szívizomgyulladások és infarktusok következtében) a turbó rákok megjelenését tömegesen egy olyan korosztályban, ahol korábban elenyésző volt az ilyesmi.
Egy volt vagyonkezelő a BlackRocktól könyvet írt erről (Edward Dowd: “Cause: Unknown” – magyarul: Oka: Ismeretlen – címmel), amelyben az amerikai hatóságok által közzétett adatokkal és statisztikával bizonyítja be, hogy az mRNS oltásokat követően növekedett meg a váratlan halálozás az USA-ban. Az emberek is egyre többen szkeptikusak, ami a közösségi médiában látható hozzászólásokból is érezhető. Egyre többen vannak, akik érintettek, és már látják, hogy itt milyen tudománytalanul egyoldalú “járványkezelés” történt. (Vannak, akik szerint az emberiség ellen elkövetett legsúlyosabb bűncselekmény ment végbe a kovid alatt a kényszerítésekkel.) S miközben ezeket írom, imádkozom azokért az emberekért, akik ezt nem látták előre.
Amikor Karikó megkapta a Nobel-díjat hétfőn, egyből az jutott eszembe, hogy ez semmi más, mint annak megerősítése a nyilvánosság előtt, hogy az eljárás helyes volt, az mRNS vakcina a legkomolyabb XXI. századi találmány. Ráadásul ezzel nem csak a múltat tudják igazolni (és ezzel megnyugtatni? azokat, akikben felmerült, hogy vajon ők melyik sarzsból kaptak – hiszen már tudjuk, hogy 3 féle volt: placebo, közepes és brutál – és lesz-e ennek következménye), hanem a jövőt is bebiztosítják, tekintve, hogy a legtöbb hagyományos oltást mRNS technológiával akarják lecserélni néhány éven belül. Nincs többé legyengített “kórokozó”, jönnek a géninjekciók, amik átalakítják a sejtjeid működését, hogy “védett” legyél, akármit is jelentsen ez. Nem állítom, hogy ebből egy nap nem lehet valódi tudományos áttörés azok számára, akik nem hajlandók a természet törvényei szerint élni az életüket, de szerintem ez akkor is tévút, mert mindig arról van szó, hogy háborút kell folytatunk a rák, a járványos(?) betegségek (és minden) ellen (is), miközben az lenne a VALÓDI TUDOMÁNYOS feladat, hogy megismerjük és HIRDESSÜK az ÉLET működését, a természet és az ember egymásra utaltságát, és ebből hámozzunk ki végre valamit. (Ez persze már megtörtént, de ebből – mint említettem – nem lehet milliárdokat keresni.)
S hogy mennyire nem az igazság(!) szolgálatában áll a Nobel-díj sem, itt van egy videó (alább), melyben kerek-perec elmondják, hogy Karikó Katalin azért kapott Nobel-díjat, mert ezzel akarják rávenni(!) az oltáselleneseket(!), hogy A TUDOMÁNYNAK – az ő tudományuknak! – higgyenek, ne a saját szemüknek és az empirikus tapasztalataiknak. Az én véleményem az, hogy ez a rövid videó több tudományszkeptikus embert fog eredményezni a jövőben, mint ahány eddig van. Ez a kijelentés ugyanis azt jelenti, hogy már a Nobel-díjat odaítélő szakmai grémiumot is (részben, bizonyosan) MEGVETTÉK.
nobel

About the author:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top