Átveréssel van dolgunk, amikor az ellenvéleményt elfojtják

Informational digital detox. Fake news. A girl in stress and anxiety of depression closed her ears. He does not hear false information about the corona virus covid 19.

Átveréssel van dolgunk, amikor az ellenvéleményt elfojtják

Nincs hozzászólás a(z) Átveréssel van dolgunk, amikor az ellenvéleményt elfojtják bejegyzéshez
Az általános szabály, amelyet szerintem mindenkinek alkalmaznia kellene az, hogy ha bármilyen problémát globális válságként tüntetnek fel, akkor az átverés. Az pedig szabályos mintát követ, ahogy mostanában globális válságokkal szembesítenek minket:
vagy mondvacsinált problémákat, vagy lokális problémákat tüntetnek fel globális válságként. Az ilyen koholmányokat pedig az a megkérdőjelezhetetlen állítás követi, hogy a megoldás globális beavatkozást követel, globális hatóság által, globális ellenőrzés révén. Ezzel az általános mintával állunk jelenleg szemben.
A C@VID „szakpolitikai válasz” is ilyen volt. Elég megnézni mi történt az olyan országokkal, mint Svédország vagy Tanzánia, amelyek megpróbáltak szembeszállni az ortodoxiával, az „új ortodoxiával”. A klímaválság is ugyanezt a mintát követi.
Az állítás az, hogy a világot fenyegető legnagyobb veszélyt a CO2 molekula jelenti. És hogy e molekula szintjének növekedése a hőmérséklet emelkedését fogja okozni, és hogy ez a hőmérséklet emelkedés rossz hatással lesz ránk. És ez az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy kevesebb fosszilis tüzelőanyagot és energiát fogyasztunk. Ez tökéletesen beleillik a mintába.
A másik, amit megfigyelhetünk, hogy ahelyett, hogy a tudományt egy folyamatosan fejlődő tevékenységként ábrázolnák, statikus ismeretként, konszenzusként állítják be.
Inkább az eltérő nézeteket hangoztatók kiiktatását és cenzúrázását tapasztaljuk, mintsem a velük való párbeszédet. Ezek a minták az átverés bizonyítékai. Ez az, amit az embereknek meg kell érteniük. Amikor valamit „ A tudományként” állítanak be, az átverés. Egyáltalán nem kell belemerülni a tudományos elvek, a modellek és a mérések minden apró részletébe. Teljes bizonyossággal lehet tudni, hogy átveréssel van dolgunk, amikor az ellenvéleményt elfojtják.

About the author:

Leave a comment

Back to Top