Mi köze a lábtörlőnek a PCR tesztekhez?

kép_2023-09-17_210633371

Mi köze a lábtörlőnek a PCR tesztekhez?

Nincs hozzászólás a(z) Mi köze a lábtörlőnek a PCR tesztekhez? bejegyzéshez
A felső légutakat borító cukrokban gazdag nyákréteg (az ún. mukusz) ill. az alatta lévő csillószőrös hámréteg a légutak elsődleges akadálya: a cukrokban gazdag nyákréteg „befogja” a légutakba folyamatosan érkező kórokozókat, a csillószőr a nyákot kifelé hajtó mozgása pedig a a légutakból kifelé hajtja a mukusz csapdájába esett kórokozókat. Ez az ún. mukociliáris védekező mechanizmus a légutak alapvető funkciója – a légutakba folyamatosan érkező kórokozók így esnek csapdába és távolítódnak el, anélkül, hogy a légutak hámsejtjeit megfertőzve a légutak védtelen alsóbb rétegébe jutnának.
A COVID járványt megalapozó PCR tesztelés ezért is volt a világ legtrükkösebb, zseniálisan agyafúrt átverése – a légutak felszínét védő nyákrétegből ugyanis számos kórokozót bármikor, bárkiből ki lehet mutatni. Aki ezt tagadja, az tagadja a felső légutak alapvető funkcióját: ti. azt, hogy az megszűri a tüdőbe jutó levegőt a tüdőt potenciálisan károsító anyagoktól, kórokozóktól. Tehát attól, mert valaki PCR pozitív, még nem biztos, hogy ő fertőzött, vagyis egy olyan ember, akinek a légutaiban a vírusok a hámsejtekbe jutva már szaporodnak.
labtorlo1
A légutak mukociliáris védő funkciója ugyanazon az elven működik, mint a lábtörlő, amely megakadályozza, hogy a talpra ragadt szennyeződések az épületbe jussanak.
A lábtörlő példájával élve a a tünetmentes fertőzöttek nem jelentenek mást, minthogy a lábtörlőkön talált szennyezőanyagok alapján egy épületet fertőzöttnek nyilvánítunk. Őszintén kíváncsi vagyok, hogyha a nagy kereskedelmi láncok áruházait ezen elv alapján bezárnánk, mekkora felhördülés lenne. Pedig a WHO útmutatása alapján kidolgozott PCR tesztek és az erre alapozott tünetmentes COVID pozitivitás, azaz hogy egy embert mindenfajta betegségtünet nélkül fertőzöttnek és betegnek nyilvánítunk a légutak nyákrétegében talált RNS maradvány alapján megfelel annak, hogy világszerte áruházakat és egyéb épületeket fertőzöttnek nyilvánítunk és lezárjuk őket a szennyfogó szőnyegeken talált szennyeződések miatt. Erre persze azt mondanák, hogy egy épület fertőzöttségének nincs feltétlenül köze a szennyfogó szőnyegén talált szennyeződéshez. Pontosan. Mi is erről beszélünk úgy 3 éve.

About the author:

Leave a comment

Back to Top