Elég volt a téma körüli hallgatásból! – mondja a jobboldali véleményvezér

friczmont

Elég volt a téma körüli hallgatásból! – mondja a jobboldali véleményvezér

Nincs hozzászólás a(z) Elég volt a téma körüli hallgatásból! – mondja a jobboldali véleményvezér bejegyzéshez

Foglalkozni kell a vakcinakárosultakkal! Méghozzá minél előbb! – ezzel a címmel jelent meg Fricz Tamás írása.

A szerzőnek nem szakterülete a virológia, az egészségügy, sokkal inkább politikus. Meghatározó szereplője a hazai jobboldalnak. Éppen ezért érdekes, hogy egy olyan írást jegyez, amihez hasonló nem jelent megég meg a magyar médiában. Akik ilyesmiről ilyen hangnemben beszéltek addig, azoknak kirekesztés, elhallgatás, sőt hivatalos felelősségrevonás, olykor házkutatás és rabosítás jutott.

De Fricz Tamást senki nem bántja. És nem nehéz kitalálni, mi lehet az őszinte (?) gondolatok mögött.

fricz

Részletek a cikkből:

“Ott kezdem, hogy a berlini Charité Intézet kimutatta, hogy Németországban a súlyos vakcinaszövődmények száma negyvenszer magasabb, mint gondolták volna. Mintegy félmillió embert érinthet ez német földön. Mindezt Harald Matthes, a vizsgálatot folytató csoport vezetője nyilatkozta nemrég.

És ez súlyos adat. És nem csak Németország érintett ebben, Hollandiából, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Nagy-Britanniából és még számos országból érkeznek adatok a vakcinakárosultakról, számuk nem csekély.”

A tények azt mutatják, hogy amióta a vakcinák tömegesen beadásra kerültek, döbbenetes mértékben megnövekedett az érthetetlen halálesetek száma a világon, s ami a legdurvább, hogy az oltottak körében növekedett meg jelentősen a súlyos szövődmények és halálok száma, s nem pedig az oltatlanokéban. Még egyszer mondom: aki nem csak hivatalos, „első” nyilvánosságot olvas a médiumokban, az tudja, hogy itt tényekről és még egyszer tényekről, méghozzá kegyetlenül szomorú tényekről van szó.

Ezt nem lehet, és nem szabad elhallgatni. S mindez döntően az mRNS-vakcinákra, a Pfizer és a Moderna által gyártottakra igaz elsősorban.

fricz2

Csak mellesleg jegyzem meg – erről lehet, hogy sokan nem tudnak –, hogy éppen a Charité Intézetben dolgozott Cristian Drosten, aki a Kary Mullis által feltalált PCR-tesztet a Covid tesztelésére „továbbfejlesztette”, viszont tudnunk kell, hogy Mullis még az életében hangsúlyozta, hogy a PCR Covid-diagnózisra valójában alkalmatlan, nem erre való igazán. Mullis, miután erről beszélt, 2019-ben meghalt… Ez azért egyébként – magunk közt szólva – némileg érdekes.

Fricz idézi a német covid intézkedések nagymesterének Karl Lauterbachnak nemrég megjelent interjújából, ami szerinte politikusokhoz „méltatlanul” meglepően önkritikus.

„Felkavaróak ezek a sorsok… nagyon sajnálom ezeket az embereket. Ezek igen súlyos károsodások, amelyekből számos maradandó lesz (!). Amit mi, mint állam teszünk, hogy a betegpénztárak átveszik a kezelési költségeket… A kezeléshez szükséges gyógyszerek még nincsenek meg, azokat lázasan kutatják.”

A riporter azt kérdezte: „miniszter úr, végig azt a benyomást keltette, hogy mellékhatások szóba sem jöhetnek!”

Lauterbach erre nem tudott érdemben válaszolni, csak annyit tett hozzá: „az oltásokat világszerte alkalmazták…”

Hart aber fair - 2019-09-23
Hart aber fair – 2019-09-23

Végül felvetette a riporter, hogy vajon nem kellene-e a vakcinagyártó cégeknek segíteni az általuk gyártott vakcinák károsultjait.

Lauterbach válasza:

Ez elvárható lenne tőlük, hiszen elképesztő nyereségekhez jutottak. Ezért ez nem pusztán szép gesztus lenne, hanem igenis elvárható tőlük!”

És mi van Magyarországon?

Fricz Tamás tudomása szerint az OK (oltáskárosultak szervezete) levélben fordult a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz, hogy foglalkozzanak velük. Biztató levelet kaptak.

Vagyis mindenki legyen nyugodt…

A szerző összegző mondatát se hagyjuk ki az idézendő dolgok közül:

Elég volt a téma körüli hallgatásból! A világ jelentős része már foglalkozik a vakcinakárosultakkal. Ez az egyetlen emberséges és tisztességes magatartás, ha már az idő kerekét nem tudjuk visszaforgatni. Sajnos.

About the author:

Tags:

Leave a comment

Back to Top