A sugárfertőzés veszélye már a kertek alatt?

robbanas

A sugárfertőzés veszélye már a kertek alatt?

Nincs hozzászólás a(z) A sugárfertőzés veszélye már a kertek alatt? bejegyzéshez

A Nyugatnak lekötelezett médiában szűkszavú híradás jelent meg arról, hogy Nyugat-Ukrajnában felrobbant egy uránhéjas lőszereket tároló fegyverraktár. A május 13-i orosz támadás után sugárszennyeződést is regisztráltak a területen. E szennyezés mértékét a csernobili erőmű okozta károkhoz lehetne hasonlítani. Az uránhéjas lőszereket Anglia adta a drónokhoz, tankokhoz és repülőgépekhez, amiket Ukrajnába küldött. (A NATO részéről nem újdonság az ilyen lövedékek használata, Szerbiában és Iránban is ezeket használták). Az orosz félnek arról nem lehetett tudomása, hogy a raktárban milyen fegyvereket vagy lövedékeket tárolnak. Az ilyen lövedékek esetében azok használói, a katonák is sugárzásnak vannak kitéve, a terület, ahova kilövik kis mértékben ugyan, de sugárfertőzött marad. Az érintett területen termesztett növények és az ott tartott állatok szintén fertőzöttek lesznek. A korábbi tapasztalatokból a NATO tudja, hogy a bevetési helyszíneken a rákos megbetegedések száma jelentősen megnőtt, az onnan származó élelmiszerek nem alkalmasak fogyasztásra.

Íme, ez a háború következménye, bűnösei pedig nemcsak azok, akik elindították, hanem azok is, akik fenntartják. Bűnös Anglia is, elvégre az oroszok közölték jóelőre, hogy minden lőszer és fegyverraktárat legitim célpontnak tekintenek egész Ukrajna területén!

A szegényített uránium tartalmú lövedékek egy hmelnyickij fegyvertárban robbantak fel ami legális célpont volt az oroszoknak. A település Kelet-Ukrajnában található, több száz kilométerre a fronttól. A lakók pánikba estek a hatalmas robbanás és gombafelhő láttán, tömeges menekülés indult a területről. A háttérsugárzás jelentősen megemelkedett, amit a figyelőszolgálat regisztrált. Ha ezeket a lőszereket bevetették volna, az mind orosz területeket érintett volna, így ez egy „megelőző csapás” is lehetett orosz részről, amiért minden bizonnyal őket fogják felelőssé tenni. Ez lett az eredménye az őrült hatalmi háborúnak, a NATO és az EU fegyverküldési idiotizmusának. Ártatlan civilek halála és örökre sugárfertőzött területek. És nem tudni, a több ezer urániumos lőszert hol tárolják. Vajon mi lesz a sorsuk?

A NATO és az EU Zelenszkij zsarolására fokozzák a fegyverküldést. További tankokat és már repülőket, nagy hatótávolságú rakétákat is küldenek. Amiket az oroszok taktikai atomfegyverek bevetésével fognak meghálálni, ami abban a pillanatban elkerülhetetlen lesz, amint majd az első uránhéjas lövedékeket használni fogják a Krímen, vagy más orosz területeken, netán a front mögött.

Ukrajna elpusztítása elkezdődött. Az utolsó ukránig és az utolsó oroszig, akiket „a világon mindenhol ki kell irtani” az ukrán kormány szerint. Az EU és a NATO erre készült már 2014 óta, beismerte ezt Stoltenberg, Merkel, és Hollande is. A tagországok kormányai pedig támogatják, szítva az oroszellenességet a médiákban, mert magyarázni kell az agressziót. A minszki békét kellett volna betartani, de a magát a világ egyeduralkodójának képzelő USA és Anglia csak akkor, és ott ismeri el az önrendelkezési jogot, ha érdeke fűződik hozzá. Kevés remény a háború befejezésére, és leállítása csak Ukrajna fegyveres támogatásának befejezésével történhetne meg.
Amíg a médiák nem az igazságot írják és mondják el, a tömegek nincsenek tisztában azzal, hogy mi történik valójában, és miért. Európában (hivatalosan) olyan „békepárti” mozgalmat indítottak, mely azzal a felhívással kezdődik, hogy „állítsuk meg az orosz agressziót”, több fegyverünk van, győzzük le, és öljük meg mind az oroszokat, akkor béke lesz.
Hát nem! Nem lesz egykönnyen béke. Mert a békét nem háborúval és további gyilkolással lehet elérni. Minél több anya siratja az esztelen harcokban föláldozott gyermekét, annál több a fájdalom, a gyűlölet, a bosszú.
Nem lesz egykönnyen béke.
Van, aki olyan békét szeretne, amelyben mindaddig folytatódjon a gyilkolás, míg minden oroszt meg nem ölnek szerte a világon (ahogy Zelenszkij is szónokolja). Hát nem! Nem lehet több mint 200 millió oroszt megölni! Mert ez a kétszázmillió orosz végsőkig védeni fogja a hazáját, “Oroszország-Anyuskát”. Ami nem sikerült Napóleonnak, nem sikerült Hitlernek, az nem fog sikerülni az USA-EU szövetségnek sem.
Mi fogunk hamarabb kiszenvedni. Mert itt van a Nyugat-generálta háború első következménye máris: a felrobbant hmelnyickij-i angol fegyvertárból elindult felénk lassú hullámokban az atomsugárzás.

About the author:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top