Az univerzális ellenszer

klordioxid

Az univerzális ellenszer

Nincs hozzászólás a(z) Az univerzális ellenszer bejegyzéshez

Sosem volt nagyobb szükség az emberiség történetében egy olyan szerre, amivel mellékhatásmentesen segítheti és kiegészítheti az immunrendszere védekezőképességét, mint akkor, amikor milliárdnyi ember legfőbb védelmi vonalát gyengítették meg a kísérleti, géntechnológiás oltásokkal.

Ezekkel most sajnos populációszinten avatkoztak be olyan folyamatokba, amiknek a romboló hatásaira napról-napra több és több tanulmány világít rá.

Egy dolgot emelnék ki a klór-dioxid hatását bemutató filmből. A méhekről tudjuk, hogy rendkívül érzékenyek a toxikus anyagokra, szokták is őket tesztelésre használni ezen tulajdonságukból kifolyólag. A klór-dioxid hatását is vizsgálták az esetükben. A tanulmány összefoglalója:

“A klór-dioxid 10 vagy 100 ppm koncentrációban 50%-os szacharózoldatban szignifikánsan növelte a ketrecbe zárt méhek élettartamát.
Egy olyan vegyület, amely jelentősen meghosszabbítja a kifejlett méhek élettartamát, nagy érték lehet a méhészeti ipar számára, mivel a megnövekedett élettartam lehetővé tenné, hogy több méh többször menjen ki a mezőre nektárt, virágport, vizet és propoliszt gyűjteni. A megnövekedett élettartam nagyobb felnőtt népességet és nagyobb méztermelést eredményezhet, és a méhész, aki méhcsaládokat bérel beporzási célokra, hatékonyabb beporzásra számíthat, ha méhcsaládonként több méh van. “

Vajon milyen hatása lehet emlősökénél?

Ja, ugyan ez volt az eredmény egereknél is (hosszabban éltek) egy másik tanulmány szerint, amikor hetente csak egyszer adták nekik a klór-dioxidot intravénásan…
Szóval én azt mondom, hogy megéri ezt a szűk két órát rászánni az életedből erre a filmre.

A képre kattintva indul a lejátszás.

klor

About the author:

Leave a comment

Back to Top