NYÍLT LEVÉL – Oltásokról és a kötelező beleegyező nyilatkozatról IV.

911f4fc202e791964777431142bf076a

NYÍLT LEVÉL – Oltásokról és a kötelező beleegyező nyilatkozatról IV.

Nincs hozzászólás a(z) NYÍLT LEVÉL – Oltásokról és a kötelező beleegyező nyilatkozatról IV. bejegyzéshez

Előző számainkban olvashatták annak a felelősen gondolkodó édesapának az írását, aki a 6-ik osztályos gyermekének kötelezően beadandó MMR emlékeztető védőoltása ellen lázadt fel. Íme az írás utolsó része:

Bárki aki még tud gondolkozni már tisztán láthatja, hogy a rendszer velejéig korrupt és gonosz. Aki önszántából kiszolgálja és támogatja ezt a rendszert gonosz tettekkel, az bűnrészes. A döntést mindenkinek saját magának, egyénileg kell meghozni, hogy melyik oldalra áll. A döntése következményét is mindenki egyénileg maga fogja viselni.
Egyik oldalon van a Teremtő az Ő két törvényével.
Első a szeretet törvénye. A második a szabad akarat törvénye. Csak ez a két törvény létezik az univerzumban, semmi más! Minden egyéb csak mesterkedés és illúzió.
Minden és mindenki aki megszegi Isten két törvényét, az a rossz oldalon áll, a sötétséget segíti, és gonosz dolgot cselekszik, mindegy, hogy mi az indítéka. Ez így van akár tudja, akár nem, akár elhiszi, akár nem.
Ahol Isten 2 törvényét megtartják, ott békesség, bőség, és jólét van.
Ahol megszegik, ott szenvedés, küszködés, szegénység és elnyomás.

Azok akik nem működnek együtt a sötétséggel, több dolgot is tehetnek. Az egyik, hogy tájékozódnak, felébrednek, és másokat is felébresztenek. A másik, hogy bizonyítékokat gyűjtenek. Ha a sötétség uralma lejár, akkor szükséges lesz az elszámolás, még akkor is, ha ennek a számonkérésnek a szeretet és az igazság szellemében kell megtörténnie. Szükség lesz azokra a bizonyítékokra, amiket most lehet összegyűjteni.
Ha ez az oltás tényleg a gyermekem javát szolgálja, akkor hadd döntsem el én, a gyermek szülője, hogy akarom az oltást vagy sem. Győzzenek meg, tartsanak felvilágosítást róla, ahol elmondhatom a kételyeimet és feltehetem a kérdéseimet. Pl: Miért kell olyan anyagokat az oltásba tenni, ami egyértelműen egészségtelen és veszélyes, ilyen pl az etil-higany vagy az alumínium. Ha az élelmiszereket tudják higany nélkül tartósítani, akkor az oltásokat miért ezzel kell tartósítani? Ha megenni veszélyes a higanyt, akkor miért fecskendezik ezt injekció formájában a gyerekeinkbe? Miért nem helyettesítik ezeket mással, ami nem veszélyes és nem károsítja a szervezetet? Vagy pl. van-e az oltásban squalene, ami katonákat, vagyis erős felnőtt férfiakat képes tönkretenni, lásd öböl szindróma. Vagy miért kell a félrevezető, hamis statisztikákkal igazolni az oltás hatékonyságát? Konkrét példa: 1955-ben vezették be az USA-ban a gyermekbénulás elleni oltást, majd az oltás bevezetésével egyidőben az orvosoknak előírták, hogy a gyermekbénulást ezentúl nem gyermekbénulás néven kell bejelenteni, hanem meningitis aseptica néven. Utána büszkén lobogtatták a statisztikát, hogy az oltás bevezetése után mekkorát esett a gyermekbénulások száma. Azt persze elfelejtették elmondani, hogy a meningitis aseptica viszont ugyanannyival nőtt. Tehát egyáltalán nem lett kevesebb megbetegedés, csak másképp nevezték.

A rendszer gonosz, lelketlen, és úgy lett felépítve, hogy ebből ne lehessen kilépni. A végrehajtók süketek és sokszor lenézőek. Jelenleg a legtöbb, ami tőlük várható, hogy azt mondják, nem tehetnek mást. Mindenki másra mutogat, másra hivatkozik, de a gonoszságot végrehajtja.
A gyógyszerek és az oltások nem veszélytelenek, ezt nem tagadják ugyan, de nem is hangoztatják. Pl. 2005-ben a Magyarországon bejelentett mérgezések 77,8 %-át, 9976 esetet a gyógyszerek okozták. A kiküldött nyilatkozatra is csak azok voltak felírva, hogy mi ellen véd az oltás, az nem, hogy mit okozhat. Csak egy pár a lehetséges mellékhatásokból, hogy a szülők tudják: agyhártya gyulladás, agyvelő gyulladás, ideggyulladás, szklerózis multiplex, autizmus, immun gyengeség, autoimmun betegség, stb.
Szinte az összes betegség, ami ellen az oltásokat adják, gyógyítható, akkor minek felesleges veszélynek kitenni a gyerekeinket?

Bár a beoltottak nagy része megússza, de mindig vannak, akik nem. Nekünk szülőknek nem volna szabad hagynunk, hogy egyetlen gyerek is (és velük együtt a szüleik) a gyógyszergyártók kapzsiságának az áldozata legyen.
Mégis megtörténik évről-évre, mert mi szülők, nem teszünk semmit, még a szavunkat sem emeljük fel. Az ilyen eseteket pedig újra és újra elhallgatják, a szülőket nem hagyják a nyilvánosság előtt szóhoz jutni, és folyton csak azt zengik, hogy az oltás mennyire jó, és mennyire szükséges.

Tudom, hogy nem várhatok megértő választ egy hivataltól, ezért fordulok a nyilvánossághoz, és kérek minden szülőt, akinek fontos a gyermeke, hogy gondolkozzon. Mutassák meg, küldjék tovább ezt a levelet a barátaiknak, ismerőseiknek.

Miklósi István

About the author:

Leave a comment

Back to Top