Budakalász kiáll a trafikosai mellett

296

Budakalász kiáll a trafikosai mellett

Nincs hozzászólás a(z) Budakalász kiáll a trafikosai mellett bejegyzéshez

 Szokatlan határozatot fogadott el a budakalászi önkormányzat: arra kérik a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t, bővítse ki a trafikpályázat helyi nyerteseinek a körét, és ezáltal adja meg a lehetőséget a városban élő régi trafikosoknak is. Ugyanis a pályázaton egyikőjük sem nyert.

A Trafik-Károsultak Mozgalma arra kéri a településeket, hogy a budakalászi önkormányzathoz hasonlóan „lakóinak érdekeit szem előtt tartva tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy azok, akik eddig is dohányáru-kiskereskedelemből éltek, a jövőben is folytathassák ezen, megélhetésükhöz szükséges tevékenységüket!”

Bojkott

Ha lenne annyi összetartás az emberekben mint amennyi nincs, akkor a nyilvános adatokból kideríthető, hogy melyek a fideSZ trafikok és ebben a vásárlást bojkottálnák. Nálunk a polgármester benzinkútján akkor sem fogok tankolni, ha épp amellett fogy ki a kocsimból a benzin. És mivel a benzinkúthoz a feleségnek egy trafik is dukált, ezért ebben a trafikban sem fogok még egy lottót sem venni. Összefogással akár egy erre a célra létrehozott honlapon mindenki föltehetné a fideSZ érdekeltségű trafikok címét és ezekben bojkottálhatnák a vásárlást. A görögök is hasonló akciókba kezdtek, amikor kitört nemrégiben a bankbotrány: a német érdekeltségű Aldi és Lidl üzletekben nem vásároltak. Jah…igen, csak azok a görögök, akik képesek összefogni.

– civil vélemény –

Felcsúti trafikos

Nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot. Orbán Viktor felcsúti birodalmának mű­velője Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét. Flier János – akinek lánya a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – Bicskén is nyert dohányboltot.
A Központi Nyomozó Főügyészség országgyűlési képviselők és magánszemélyek feljelentései után, május 3-án rendelt el úgynevezett „feljelentéskiegészítést”. Ekkor vizsgálták meg, hogy történhetett-e bűncselekmény, vagy sem. Az ügyészség végül úgy találta, hogy a beszerzett adatok alapján a személyes adattal való visszaélést nem lehet kizárni, ezért nyomozást rendelt el.

About the author:

Leave a comment

Back to Top