A gének mítosza – A neves génkutató egy hibás tudásra világít rá

dr-lipton

A gének mítosza – A neves génkutató egy hibás tudásra világít rá

Nincs hozzászólás a(z) A gének mítosza – A neves génkutató egy hibás tudásra világít rá bejegyzéshez

Dr. Bruce Lipton amerikai génkutató egy őssejtekkel végzett kísérlete véglegesen megváltoztatta  a véleményét a genetika fontosságáról vallott nézeteit.

„Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő.”

A professzor szerint itt az ideje, hogy búcsút intsünk az elképzelésnek, miszerint az életet a gének szabályozzák, és felnyissuk szemünket az valóságra: gondolataink ereje az a titokzatos erő, melynek jelenléte alakítja fizikai életünket.

Dr. Lipton olyan megdöbbentő felfedezésekre jutott, amik igazolják, hogy a gondolatok a szervezet valamennyi sejtjére hatással vannak. Természetüktől függően pozitív vagy negatív erőteret gerjesztenek a test körül, így befolyásolva személyes életünket, egészségünket.

A képre kattintva indul a videó:

kép_2023-02-26_093424151

https://www.youtube.com/watch?v=-v9XXjvmuxs

Névjegy: Bruce Harold Lipton amerikai fejlődésbiológus, aki az epigenetikával kapcsolatos sajátos nézeteiről vált ismertté. A The Biology of Belief című könyvével feje tetejére állította az emberi biológia akadémikus orvoslás által rögzített alapjait. Lipton vitatott állításai nem kaptak figyelmet a mainstream tudomány részéről.
dr-lipton

Könyvei magyarul is olvashatók.

About the author:

Leave a comment

Back to Top